Ockham Groep

Advisering and Second opinion

Soms bekruipt het gevoel u dat u niet precies weet wat er met uw ICT systemen of data aan de hand is. Uw huidige leverancier geeft geen duidelijke antwoorden. U mist de deskundigheid in uw organisatie, of u heeft behoefte aan een second opinion. Ockham is in staat om in korte tijd uw systemen door te lichten en de eventuele pijnpunten boven water te krijgen.

Je kunt als organisatie je ICT prima in de hand hebben. Je beschikt over goede mensen en werkt samen met betrouwbare partners. Maar zelfs in een dergelijke, op het oog ideale situatie kun je soms behoefte hebben aan een second opinion, iemand die er eens met vreemde ogen naar kijkt en je kan vertellen of je op de goede weg zit, of dat er wellicht ook andere opties zijn die je over het hoofd had gezien.

Mist je organisatie bepaalde expertise, of toont je leverancier zich niet helemaal meer de ideale partner, dan is deze behoefte vaak nog veel duidelijker aanwezig. Of het nu gaat om een technische oplossing, een architectuurkeuze of de governance rondom uw data,

Ockham kan uw partner zijn om kritisch met u mee te kijken en te denken. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we dat incidenteel of meer structureel voor u doen.

icon-2-oranje@2x.png

“It is vain to do with more what can be done with fewer”

William of Ockham