Ockham Groep

Maak kennis met het team van Ockham

DSCF2737

Jeroen Schaay

Datagoeroe

Jeroen Schaay heeft veel ervaring met het realiseren van complexe informatiseringsprojecten in zowel de private sector als binnen de (rijks)overheid (centraal en decentraal). Hij is deskundig op gebied van applicatie- en database-architectuurontwerp, gegevensanalyse en flexibel datamodel ontwerp, data-optimalisatie en performance analyse, technische projectleiding, audits en kwaliteitsmanagement.

DSCF2703

Frido van Orden

Datagoeroe

Frido van Orden is opgeleid als informaticus met een bedrijfskundige specialisatie. Zijn inhoudelijke specialismen liggen op het terrein van applicatie-architecturen, software engineering, model-gedreven applicatie-ontwikkeling en database- en applicatie-ontwerp.

 

DSCF2868

Marjan Schnetz

Datagoeroe

Marjan Schnetz heeft een juridische en bestuurskundige achtergrond.
Haar inhoudelijke specialismen liggen op het terrein van (web)contentmanagement, privacyvraagstukken, gegevensmodelleren en basisregistraties.

 

DSCF3552

Henk Sweere

Datagoeroe

Als informaticus heeft Henk Sweere altijd in de ICT consultancy gewerkt. Zijn focus ligt op het snel realiseren van écht werkende oplossingen met daadwerkelijke toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Inhoudelijk houdt hij zich vooral bezig met informatie- en applicatiearchitecturen alsook informatieanalyses. Hij heeft ervaring met een veelvoud van RAD methodes en 4 GL’s (ook wel MDA’s genoemd).

 

DSCF2835

Rene Veldwijk

Datagoeroe

René Jan Veldwijk is een van de oprichters van Ockham. In 1993 promoveerde hij op wat nu een van Ockhams kerncompetenties is, het ontwerpen en implementeren van Flexibele Applicatie Architecturen (FAA). Hij houdt zich bij Ockham bezig met organisatie- en ICT advisering, projectmanagement en het verder ontwikkelen van het FAA gedachtengoed. Sinds 2020 is René als associé aan Ockham verbonden.

DSCF2656

Paul van Zon

Datagoeroe

Paul’s ICT-roots liggen in het testen van software waar vandaan zijn brede interesse hem langs vele facetten van ICT-trajecten heeft geleid. Met name test(management), applicatie/functioneel beheer, projectleiding, systeem ontwerp, inrichten gebruikersparticipatie, systeem bouw, data migratie en data analyse zijn de terugkerende onderwerpen waar Paul in acteert. In de loop der tijd heeft Paul een specialisme opgebouwd wat betreft salarisverwerking/excasso en sociale zekerheid en het werken met/in grote complexe systeemomgevingen. Bij zijn werkzaamheden bij (semi)overheidsinstellingen en in de private sector krijgt Paul, mede door goede communicatie en een snel inlevingsvermogen, de zaken gedaan die moeten worden gedaan. Een duidelijke insteek daarbij is ook de stelling: “Het moet ook gewoon werken”.

DSCF2646

Andrea Molenaar

Office manager

Andrea is onze steun en toeverlaat en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij verzorgt de marketing en communicatie en is tevens uw contactpersoon voor administratieve zaken.